Langosch este o specialitate a bucătăriei maghiare. Este servit în principal ca o gustare și în gustări etc. oferite ca o gustare. Lángos este deosebit de popular în Austria, Ungaria, Germania, România, Slovacia, Cehia, Ucraina de Vest, Polonia și Serbia. În cea mai simplă formă, se compune dintr-o bucată de aluat de paine care este coaptă în grăsime.
Cache-ul este folosit ca aplicatiile sa se poata incarca mai rapid deoarece aceasta stocheaza anumite fisiere necesare, astfel incat sa nu mai fie nevoie ca acele fisiere sa fie downloadate de fiecare data cand ruleaza aplicatia. Totusi aceste fisiere cache, cu timpul pot ocupa destul de mult din spatiul de stocare al telefonului / tabletei si e bine sa le stergem din cand in cand.
Procedeu:
1. Deschidem "Setari/Settings"
1 settings android.png (Vizualizat de 2913 ori)
2. Accesam "Stocare/Storage"
2 Storage Android.png (Vizualizat de 2913 ori)
3. Apasam pe "Cached data" si alegem "OK"
3 Clear cache on Android.png (Vizualizat de 2913 ori)
Prin setarea aceasta, se vor sterge fisierele cache iar odata cu accesarea aplicatiilor din nou, se vor crea alte fisiere noi
Unser AOK Robben Camp für Kinder zwischen 7 und 14 Jahren feierte in 2018 bereits fünfjähriges Jubiläum.
Die Termine für 2019 geben wir hier bekannt, sobald unser Saisonplan formen annimmt.
Unser Trainingscamp findet von Montag bis Freitag statt. Jeden Tag gibt es zwei Einheiten (10:00-11:30, 14:00-15:30). Ihr habt folgende Kurse zur Auswahl:
Tageskurs: 30,- Euro
3-Tageskurs: 75 Euro
Wochenkurs: 119 Euro (inklusive Trainingsshirt)
Bitte beachtet unsere Teilnahmebedingen sowie unsere Informationen für die Eltern: Jeremy Basquaise Funcția: Defender Data nașterii: 21 Sep 1985
Seit mittlerweile sieben Jahren existiert in Rostock der „Lernort Ostseestadion“, den der F.C.Hansa Rostock in Kooperation mit der Arbeiterwohlfahrt (AWO)und dem Fanprojekt 2011 ins Leben rief.Mit
außerschulischen Angeboten für jugendliche Menschen greifen die
Projektleiter um Anne Geisler dabei die Begeisterung für Fußball, Sport
und Teamarbeit auf, um bei den Teilnehmern das Interesse für politische
Bildungsarbeit zu wecken.Bei den aktiven Workshops stehen Themen wie Gewaltprävention, Sozialkompetenztraining und Antidiskriminierung im Mittelpunkt.
Begründet
wurde diese Art des Lernens durch den „Lernort Stadion e.V.“, der die
Leiter der insgesamt 19 Standorte in ganz Deutschland von Beginn an
unterstützt und weiterbildet.Alljährlich
lädt der in Berlin sitzende Verein zu Methodenwerkstätten ein, bei dem
die Kolleginnen und Kollegen aus dem Bundesgebiet in einer Stadt
zusammenkommen, sich für drei Tage austauschen und neue Ansätze zur
Arbeit mit Jugendlichen finden.
In diesem Jahr wurde unserem F.C.Hansa Rostock die Ehre zuteil, die rund 35 Teilnehmer von Montag bis Mittwoch im Presseraum des Ostseestadions zu empfangen.Dort
konnten sich die Initiatoren der verschiedenen Fußballvereine über ihre
Arbeit austauschen, hörten Vorträge zu neuen Arbeitsweisen und lernten
auch unseren Standort besser kennen.
Abgerundet wurde das Treffen am Dienstag mit einem vielseitigen Programm im Peter-Weiss-Haus.Neben
einem Grußwort unseres Finanzvorstands Christian Hüneburg und einer
Rede von Bettina Bundszus aus dem Bundesministerium für Familie gab es
auch mehrere Talk-Runden mit Bühnengästen.Abschließend
bedankte sich Birger Schmidt, Vorstandsvorsitzender von „Lernort
Stadion e.V.“, für die gute Zusammenarbeit bei Anne Geisler,
Projektleiterin des Lernorts Ostseestadion, und stellte mit dem Verein
für Soziale Bildung (SoBi)einen neuen Träger vor.Musikalisch
begleitet durch die Rostocker Band „Lappalie“ wurde der „Rostocker
Abend“ zu einem schönen Höhepunkt der diesjährigen Tagung.
PAOK Salonic, echipa lui Răzvan Lucescu, s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor. Grecii au trecut de Spartak Moscova, 3-2 în tur și 0-0 în retur, și vor juca mai departe împotriva portughezilor de la Benfica.
Călin Georgescu: Toate pierderile României de la Ștefan cel Mare încoace sunt mai mici decât ce a pierdut România în acești 26 de ani. În această perioadă, România a pierdut peste un trilion de euro. Capitalul străin este cel care deține puterea
Directorul Executiv al Instituției ONU pentru Indicele Global al Sustenabilității, prof.dr Călin Georgescu, a vorbit luni, la TVR, în cadrul emisiunii „Întrebări și răspunderi” despre proiectul său economic pe care l-a propus pentru România încă din 2008. Dar care a rămas în sertarele guvernanților. Călin Georgescu consideră că România este mult mai bogată în resurse decât orice țară în Europa, iar capacitatea ei organică de a se reface este foarte mare. El spune că România nu mai este un stat, ci o corporație și că în ultimii 26 de ani țara noastră, care și-a vândut toată avuția - de la resurse naturale până la industrie, de la păduri , la forță de muncă- a pierdut un trilion de euro. Călin Georgescu lansează un apel la reconciliere națională pentru „a trăi veșnicia neamului tău”, spune Georgescu.
„Proiectul identifică precis cauza multiplelor noastre probleme.
Înainte de a fi un proiect economic, este un proiect al libertății, al întoarcerii la Hristos. Al cunoașterii de sine: cine suntem noi ca neam și cine suntem noi ca persoană. Este un proiect economic pentru că valorifică o nișă uriașă, pe care această țară o are. Și, așa cum nu a știut poporul român să-și valorifice românismul și eroii săi, așa nu știe să valorifice această nișă care înseamnă pământul. Totul pleacă de la acest imens aur pe care îl avem. Nu este un aur mineral aurul României. Pe baza lui poți dezvolta întreaga țară, pentru că este relația cu natura, cu partea de creație autentică și din ea reconstruiești toată țara: industrial, educațional, social”.
„România este o mină din care se scoate aur. În fiecare zi, începând cu 1989. Se scoate aur până când, evident, zăcământul de aur se epuizează.
Când nu va mai fi aur, mina se închide. Demersul meu, prin acest proiect, este, în primul rând de a înțelege, după un sfert de secol pierdut, că nimic nu este în faliment dacă știi unde vrei să mergi. Dacă investești în educație, pornești economia.
„Este un fenomen global despre care vreau să vorbesc: ne naștem cu toții din iubire și intrăm într-o mare manipulare, ca oameni. Nu există democrație, ci doar corectitudine politică.
Asta e prima observație, la nivel mondial. Sclavagismul nu a dispărut. Este o altă formă de sclavagism de înaltă clasă care se desfășoară azi în lume și care transformă omenirea într-o societate de consum. România a ajuns aici pentru că este un haos bine calculat. Trăim într-o lipsă de repere, într-o formă anticulturală. S-a pierdut rușinea pentru că lichelele de serviciu sau lacheii de serviciu și-au văzut visul după 1989 și au vândut pe mărgele de plastic întreaga țară. Și au vândut-o cu bună știință.
Noi azi nu mai deținem nimic. România azi nu mai are economie. România nu mai este un stat, este o corporație. Capitalul străin este cel care deține puterea. Capitalul străin deține astăzi peste 60% din activele țării, deține peste 50% din ceea ce înseamnă profit. Iar ceea ce este cel mai grav este că stăpînește pârghiile de condus, strategice, ale țării. Distribuția de petrol și gaze nu ne mai aparține, distribuția de energie nu ne mai aparține, industria ca atare, a dispărut. Tot ce a însemnat privatizare a fost făcut în dezinteresul României. Pădurile se vând, apele se vând. Totul este de vânzare, mai puțin un singur lucru: sufletul. Pe asta mă bazez, pentru că el va triumfa. Țara este azi condusă de străini. Și de ce stau unii la putere chiar de 26 de ani? Pentru că apără capitalul străin.
În 26 de ani, România a pierdut peste un trilion de euro. Toate pierderile României de la Ștefan cel Mare încoace sunt mai mici decât ce a pierdut România în acești 26 de ani. Și mă bazez când spun asta pe realitatea din teren. Pe cozile imense ale celor care vin să-și vadă familiile în țară, vara. În România s-a scos munca, înnobilarea sufletului de a face ceva cu mâinile tale.